Bliv en del af Danmarks stærkeste fællesskab for psykologer

Skriv til os hvis du har spørgsmål til din indmeldelse, så hjælper vi dig videre. Skriv dp@dp.dk eller ring 35 26 99 55

SÆRLIGT FOR DIG DER:

  • er tidligere medlem af DP: Har du været medlem af foreningen før, så genindmeld dig ind på mitdp.dk. Find blanket nederst på siden 'Min profil' (Bestil nyt password ved login, hvis du ikke kan huske det gamle)
  • har ændringer til medlemskab: Ønsker du at ændre til medlemskab, så vælg det ønskede medlemskab på mitdp.dk, find blanket nederst på siden 'Min profil'
  • har en udenlandsk uddannelse: Har du taget din uddannelse som psykolog på et udenlandsk universitet, kan vi desværre ikke registrere din indmelding online, skriv til dp@dp.dk, så hjælper vi med din indmeldelse.


MELD DIG IND HER
Hvis du ikke har været medlem før og er uddannet psykolog fra et dansk universitet, kan du nemt melde dig ind ved at udfylde blanketten nedenfor. Vi ser frem til at byde dig velkommen som medlem i Dansk Psykolog Forening!

Tilføj ansættelse

Hvis du ikke kan finde din arbejdsplads, så skriv 'Ukendt arbejdsplads' i feltet ansættelsessted. 
Send os derefter en mail til dp@dp.dk med oplysninger om din arbejdsplads.
Oplys om: Arbejdsstedets navn, Adresse, Branche (offentlig, privat eller selvstændig), telefonnummer og evt. arbejdsmail.
Så sørger for vi at information om arbejdsplads, bliver knyttet til dit nye medlemskab.


Ansættelsessted
x
Ansættelsesdato
xv
Slutdato
xv

Tilføj uddannelser
x
Tilføj
Samtykke til markedsføring

DP’s nyhedsbreve indeholder annoncer for relevante jobs, kurser og lign, dette betragtes som markedsføring. Med dit 'ja tak til nyhedsbreve' giver du samtykke til at modtage nyhedsbreve og anden digital kommunikation med nyheder, relevante fordele og tilbud fra Dansk Psykolog Forening og fra foreningens sektioner, kredse, selskaber og faste samarbejdspartnere.
Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. 
Se vores samarbejdspartnere og læs mere om samtykke

Tro- og loveerklæring

Ved indmeldelse erklærer du på tro og love at de oplysninger, du har angivet, er korrekte. Det gælder også oplysninger om uddannelse. Du samtykker til det, når du sætter hak i: 'Ja, jeg har læst og accepteret DP's vedtægter'

Ønsket indmeldelsesdato
xv
Gemt
Ok